Bejtja kryqzon Lul Bashën: “Pse PD është kundër Trump për Shqipërinë e madhe?”

Në emisionin e sotëm Opinion është i ftuar kreu i PD-së, Lulzim Basha që po flet për politikën e jashtme. Por analisti Andi Bejtja e pyet drejtpërdrejt nëse PD do të dalë hapur kundër Trump dhe Putinit. Pse jeni kundër Shqipërisë së madhe?
“Nuk është pyetje, është një spekulim i pastër. Është shumë e vogël kjo studio që të flasim për Trump. Lerë atë punë se s’të takon as ty të flasim. Unë flas si njeri me përvojë për këtë gjë”, tha Basha.