Do bllokohen të gjitha makinat me xhama të zi

Duke filluar nga data 7 janar, të gjitha makinat që kanë xhama të zinj, nuk do të kenë mundësinë të marrin shërbime.

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, ka bërë të ditur se do të penalizohen edhe pikat e serviseve qe i rregullojnë këto mjete.  Synimi i DPSHTRR, është të goditen të “fortët” në vendin tonë.

Postimi i plotë i DPSHTRR

Nga 7.01.2019 i ndalojmë çdo shërbim automjeteve që kanë errësuar xhamin e përparmë dhe xhamat e parë anësorë! Pa dallim: Shefa, VIP-a, të Fortë!
Në bashkëpunim me Task Forcën e Transportit Rrugor dhe Policinë Rrugore po skedojmë dhe do penalizohen edhe “ustallarët” dhe serviset!”