Boçi shkon për të nxjerrë policinë nga Ekonomiku, studentët nuk jemi ‘dele’: Largohuni dhe ju!

Deputeti demokrat, Luçiano Boçi, nuk u pranua nga studentët e Ekonomikut dhe pse deputeti tha se është aty pëer të larguar policinë nga Fakulteti.

Luçiano Boçi: Unë jam në funksionin tim.

Studenti: Vazhdoni jashtë, na mirëkuptoni.Ju lutem vazhdoni jashtë.Nuk ndihemi të përfaqësuar nga asnjë deputet i Kuvendit.

Studentët: Largohuni!

Boçi: I kërkova policisë të paraqiste dokumentin me anë të cilit justifikon ardhjen.Policia duhet të jetë në Universitet vetëm me një kërkesë të dekanit apo rektorit. Meqenëse nuk e kanë duhet të dalin. Studentët mund të vazhdojnë. Ne kemi ardhur të largojmë policinë.

Deputeti demokrat debatoi disa minuta me një prej policëve.

Boçi: Nuk keni pse rrini në territorin e Universitetit. Duhet të dalim bashkë dhe policia dhe unë. Dakord, studentët nuk e duan politike.

Studenti: Nuk e duam partiake, politike është.

Boçi: Kam ardhur për të larguar policinë, vetëm për këtë mision. Do largohemi bashkë me policinë, mos bëj detyrën partiake (i thotë një studenti).

Studenti: Kur protestojmë, del kryeministri dhe na thotë jeni të opozitës. Kur u themi deputetëve të opozitës largohuni, na tjhotë bëni detyrën e partisë, dmth qeverisë. A e kuptoni sa hipokritë jeni të dyja palët?!

Studentja, Boçit: Largohuni, studentët nuk kanë nevojë për ju!