Bora dhe acari bllokojnë Elbasanin, mbi 3 mijë familje pa energji elektrike

Mbi 3 mijë familje në fshatrat malore të bashkive të Elbasanit, Librazhdit dhe Prrenjasit kanë mbetur pa energji elektrike.

Në këto rrethe, një numër i madh shkollash vijojnë të jenë të mbyllura për shkak të motit.

Probleme me shkollat janë raportuar edhe në Gramsh dhe Peqin ndërkohë që të gjitha shkollat e Librazhdit janë të mbyllura.