Bulqizë/ Nxënësit bëjnë mësim pa ngrohje në temperatura -15 gradë Celsius

Kaldajat nuk ngrohin mjediset ku qëndrojnë fëmijët prej dy ditësh në shkollën 9-vjeçare Xhevdet Doda dhe kopshtin Eleni Kola në Bulqizë.

Mësimi zhvillohet pa ngrohje në një kohë me temperatura që shkojnë deri në -15 gradë celsius.

Një tjetër godinë, ku kaldaja nuk funksionon prej vitesh është spitali i Bulqizës.

Të shtruarit si zgjidhje të vetme gjejnë ngrohjen me disa kaloriferë të vendosur nga vetë personeli.