E PAPRANUESHME: Fshatarët e Astir djegin goma makinash!

Në ditën e 60 të protestës banorët e Astirit kanë përshkallëzuar protestën.

Banorët kanë bllokuar rrugën dhe kanë djegur disa goma për të bllokuar qarkullimin e mjeteve.

Protestuesit brohorasin në kor, ndërkohë që kanë paralajmëruar se do të hyjnë në grevë urie nëse nuk gjejnë zgjidhje.

Banorët e Astirit kundërshtojnë projektin e Unazës së Madhe, pasi prek shtëpitë e tyre.

Po ashtu si në çdo ditë tjetër, në mbështetje të tyre kanë shkuar edhe deputetë të opozitës.