Gjendet e ngordhur në plazh balena e bardhë!

Balena e bardhë kishte ngordhur para se të gjendej në shkëmbinjtë e Forio. E quajtuar Leopoldo, balena u gjet mes shkëmbinjve të Forio d’Ischia dhe skeleti i saj do të ekspozohet në muzeun e ardhshëm të biologjisë detare të Stacionit Zoologjik të Napolit Anton Dorhn.