Ku po relaksohen 4 familjet mafioze shqiptare?

 Pa koment!

Politika shqiptare nxitoi në fundvit të “shpërlante” fytyrën dhe duart e pista në aktivitete të stisura bamirësie. Tavolina të shtruara për shtresat në nevojë, për pensionistët, për jetimët… Pasi servirën “çorbën e turpit” për disa orë, pasanikët iu rikthyen sërish punëve të tyre.

Lejen e kanë në “xhep” sa herë të duan, por fundviti u rezervon zyrtarisht disa ditë të mira pushimesh, për t’u “hasdisur”  në restorante dhe resorte luksi pa kokëçarje.

Ndërsa shqiptarët bëjnë llogaritë me laps e letër, madje shumë prej tyre “plasin” nga marazi i faturave të pashlyera, udhëheqja e ka vënë për vije me kohë këtë problematikë dhe e ka të garantuar luksin brez pas brezash.

Dhe nuk është e thënë që vetëm të bredhin e rendin pas “5 Yjeve”, kurdo dhe sido e kanë të sigurtë relaksin në “gradaçelat”  që zotërojnë.

Paftyrësia e këtyre monstrave nuk njeh kufi.

Ja ku do relaksohen Rama, Berisha, Metaj, Basha, pas shfrenimit për Vitin e Ri…