Lali Eri ka kohë në fushatë / PD vazhdon gjumin për Tiranën

PD as ka ndermend te promovoje figura per Tiranen, Durrsin apo elbasanin. Me sa duket e ka shitur si zakonisht.

ME KAQ PAK KOHE SA KA MBETUR ESHTE POTHUAJSE E PAMUNDUR NJE RIVALITET NE KETO QYTETE.

Siç bën të ditur dhe Report TV, disa prej kandidaturave të mundhsme janë formësuar për betejën e ardhshme elektorale.
I pari i tillë është kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, kandidaturë që u konfirmua dhe nga vetë kryeministri Edi Rama kur foli për një mandate të dytë të Veliajt.

Ndërkaq, në Fier pritet të rikandidohet Armando Subashi, ndërsa në Korçë Sotiraq Filo. Edhe Artur Bushi pritet të rikandidohet në Krujë, sikundërse Arif Tafani në Belsh. Listës së rikonfirmimeve ju bashkohet në Maliq Gëzim Topçiu dhe në Librazhd Kastriot Gurra.

RIKONFIRMIME
Tiranë-Erjon Veliaj
Fier-Armando Subashi
Korçë-Sotiraq Fino
Krujë-Artur Bushi
Belsh-Arif Tafani
Maliq-Gëzim Topçiu
Librazhd-Kastriot Gurra