Ndahet nga jeta ish-portieri i Kombëtares

Ndahet nga jeta në moshën 78-vjeçare ish-portieri i Kombëtares së Shqipërisë, njëherësh edhe i Partizanit, Mikel Janku.

Ai ka mbrojtur portën e skuadrës së Partizanit dhe të Kombëtares së Shqipërisë në periudhën 1962-1969 dhe 1964-1967.

Janku ka lindur në Tiranë më 25 tetor 1941