Populli pret që Berisha të bëj revolucion por ai vazhdon xhiron tek Gjiri Lalzit

Populli pret që Berisha të bëj revolucion por ai vazhdon xhiron tek Gjiri Lalzit

Ish-Kryeministri Sali Berisha e ka sfiduar të ftohtin e madh të këtyre ditëvë me një shëtitje të gjatë në natyrë. Ai ka harruar premtimet per revolucion dhe eshte I apasinuar pas aktivitetit fizik, Berisha ka publikuar një foto në Fb, ku tregon: “Sot, në një ecje të gjatë”.