Protesta dështoi shum keq, por tjetra mund të jetë e përgjakshme!

Protesta e studentëve, që nisi në dhjetor e po vazhdon edhe në këtë fillim viti të ri, detyroi kryeministrin Rama të ndyshojë gjysmën e qeverisë, e cila ka mbetur e paplotë për shkak të mosdekretimit të të gjithë ministrave të rinj. Në ditën e dytë të saj për 2019-ën revolta duket se po shkon drejt mpakjes dhe vetëm një një numër i kufizuar studentësh, nga ata më stoikët, vijojnë të protestojnë para kryeministrisë ndonëse të rrudhur në kohëqëndrim.

Edhe pse kjo protestë mund të dështojë, shkrun Arjan  Nikaj, një tjetër pas kësaj do të sjellë fundin e përgjakshëm  për vrasësit e shpresës dhe oligarkisë kriminale.

Komenti i plotë nga Arjan Nikaj:

Ne nuk kemi frikë! Kjo ngjan shumë me atë që kalon në pyll në të errur dhe ja merr këngës që mos të dëgjoj zërat e pyllit dhe të lemeriset por të dëgjoj zërin e vet. Po nuk menduat se në luftë shkohet dhe për të vdekur, më mirë ikni në shkollë, mos çani kokë; ka vite që asnjë student në Shqipëri nuk ngel edhe po ka ngel ndonjë i vazhdon studimet në Gjermani sepse këtu ngel ndonjë që di, se ata që s’dinë u thërrasin profesor, doktor, ing. Këtu çdo gjë është përmbys.

Ja psh Socialistët nuk votuan Prof. Dok. Maqo Lakrorin modelin e qytetarit pedagogun e katedrës së automatikës, modelin e njeriut të ditur e qytetarë, socialistin demokrat me i priruri për të punuar në grup, por vajtën zgjodhën këtë dobiçin arrogant që nuk pyet njeri përveç se tmerrohet kur ata që e vunë dhe e pregatitën bëjnë vetullën hark.

Unë jam i bindur për një gjë kjo protestë mundet të dështojë se ashtu janë treguesit e saj, por një gjë është e sigurtë, tjetra që do sjell fundin do të jetë e përgjakëshme, nuk do kursej asnjë nga të shënuarit si armiq të shqiptarëve që po marrin arratinë të ndjekur nga vendi i tyre. Fund i lajmëruar për vrasësit për grabitësit tritolvënës, për porositësit e vrasjeve, për mbështetësit dhe ortakët e terrorizmit, për evazorët e mëdhenj fiskal si grabitës të drejtëpërdrejtë të pasurive kombëtare, për vrasësit e shpresës dhe vazhduesit e Oligarkisë Kriminale, nuk janë as më të fortë nga Sadami as nga Kadafi.