Publikohen mesazhet/Studentët-Ramës: Çfarë do bëhet me ish burrin e Lindës; kërkon 600 euro për provim?

Dhjetëra mesazhe janë dërguar mbrëmjen e djeshme në telefonin e kryeministrit Rama nga studentë, që i kanë kërkuar llogari për mos-plotësimin e tetë kërkesave të tyre.

Mes mesazheve, është edhe një student, i cili i ka kërkuar të marrë masa për pedagogun e Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Thanas Xhillari. Ish-bashkëshorti i Linda Ramës është akuzuar shpesh nga studentët se kërkon 600 euro për provim.

Imazh i ngjashëm

Ndërkohë që kryeministri i shkruan studentit se unë ju përgjigjem vetëm njerëzve jo materieve bilogjike të degraduara, duke mos i kthyer një përgjigje konkrete.

StudentiPërshëndetje zoti Rama, po me Thanas Xhillarin te FSHN si i bëhet që kërkon 600 Euro për provim? Të lutem kthe një përgjigje!

Edi RamaUnë këtu ju përgjigjem njerëzve jo materieve bilogjike të degraduara. Dhe lutem për prindërit e tu që të kanë çuar në shkollë e ua ke kthye investimin në biodegradim.

Studenti: Kjo pyetja që ju bëra është një fenomen që e pësojnë shumë persona në FNSH.