Të paimagjinueshme përgjigjet që shqiptarët japin për pyetjen: “Kush e ka shkruar Ditarin e Ana Frankut”

Shkrimtari i “Ditarit të Anna Frankut” ka qenë pyetja thumbuese e kësaj puntate të “BOOM” për qytetarët e Tiranës.

Pjesa më e madhe e njerëzve iu shmangën gazetares Viola Lito duke i thënë: “Nuk e di”.

Pati edhe justifikime të emigrantëve që kanë mbërritur në kryeqytet për festa, të cilët thonin: “Unë jetoj në Greqi, nuk di fare histori”, si dhe “Ku di gjë unë, kam ikur që i vogël jashtë shtetit.”

Në të vërtetë, pyetja nuk ishte aq e vështirë. Edhe nëse askush nuk do e kishte lexuar, do mjaftonin disa sekonda për të kuptuar se ditarin e ka shkruajtur vetë Anna Franku.