Armina Mevlani përlotet dhe qan para një pikture

Teksa kishte shkuar për të vizituar një muze, blogerja Armina Mevlani është prekur tej mase nga njëra prej pikturave të Emil Nolde dhe ka shpërthyer në lot para njerëzve.

Mikesha e saj e ka filmuar Arminën me lot në sy, ndërsa kjo e fundit ka pranuar se po qan, pasi e do këtë pikturë.

“Piktura që më bëri të qaj. Më prek thellësinë e shpirtit.”- shkruan Armina krahas fotos ku ndan me ndjekësit pikturën e veçantë.