Deputetet socialiste ishin fshehur në një kioskë, protestuesit: Mos kini frikë, s’merremi me gra

Protesta e djeshme e opozitës para Parlamentit zgjati më shumë se tre orë, ndërsa u shoqërua me përplasje të forta. Policia u përgjigj vazhdimisht me gaz lotjsellës, ndërsa kjo irritoi protestuesit dhe përfaqësuesit e opozitës.

Situata u tensionua më shumë kur deputetët e mazhorancës pas përfundimit të seancës dolën nga dera e pasme e Parlamentit. Mirëpo, dy deputete të PS, si duket nuk e kishin menduar këtë situatë dhe për një moment u gjendën përpallë protestuesve.

Evis Kushi, deputete e PS në Elbasan dhe Antoneta Dhima e PS në Fier shihen në një video që tashmë po bën xhiron në media të fshehura në një kioskë.

Më pas deputetet shoqërohen dhe largohen nga zona ku ndodheshin, ndërsa njëri nga protestuesit u bën thirrje të tjerëve të mos i shqetësojnë se janë gra.

Ndiqni videon!