Derrat “e hanë të gjallë” gruan 56-vjeçare

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Rusi. Derrat kanë “ngrënë” të gjallë një  grua 56 vjeçe. Derrat kanë qenë të uritur dhe për rrjedhojë, e kanë “kollofitur” gruan ruse, shkruajnë mediat e huaja.

Gruaja ruse shkoi të ushqejë derrat, por se i ka rënë të fiktë. Derrat e uritur e kanë sulmuar atë dhe ia kanë ngrënë thuajse totalisht fytyrën, veshët dhe krahët. Pasi u plagos rëndë, gruaja ka ndërruar jetë në spital.