Digjen gjatë natës 5 makina në qytet, cilat janë dyshimet e para

Djegiet e makinave në Vlorë duket se janë një refren që do të shoqërojë për shumë kohë mëngjeset e qytetit që njihet për problemet me rendin dhe sigurinë.

Kështu ka ndodhur edhe këtë mëngjes ku pesë makina janë gjendur të djegura pranë Ujit të Ftohtë.

Dyshimet e para janë për një zjarrvënie të qëllimshme.

Zjarri mendohet tu jetë vendosur makinave rreth orës 5.00 të mëngjesit në lagjen “Pavarësia” të qytetit.

Nga policia nuk ka ende një version mbi ngjarjen edhe pse pista kryesore mbetet hakmarrja. Dl