E paparë: Ky shteti i jap çdo emigranti shqiptar 5000 euro, që të largohen

Qeveria e Finlandës ka vendosur të dyfishojë ndihmën financiare për emigrantët azilkërkues që vullnetarisht largohen prej vendit. Shume shqiptar kanë zen rradhen per te marr 5000 euro dhe te largohen ne nje shtet tjeter. Sipas vendimit të fundit qeveritar, çdo migrant që largohet nga Finlanda do të marrë 5000 euro, ndërsa më herët shuma ka qenë 2500 euro, njofton portali “021”.