Familja mbretërore nuk do marr pjesë në protestën e 16 shkurt-it

Familja mbretrore nuk do marr pjesë nue protestuen e 16 shkurt.

Ata jane perfshire ne disa angazhime te tjera.

Princ Leka dhe  aktorja Elia Zaharia janë një ndër çiftet më të bukur të showbiz-it.

Ata  po bëjnë rreth tre vite që janë të martuar dhe ndajnë çdo gjë bashkë.

Çifti është edhe shumë aktiv në rrjetet sociale, ku Elia publikon herë pas here foto nga jeta përtej rezidencës së familjes mbretërore.

Kjo fundjavë, duket se i ka gjetur ata pranë detit.

Aktorja dhe princi të kombinuar me të bardha dhe xhinse shfaqen shumë ëmbël.

‘Ditë verore’, shkruan Zaharia.