Gati stadiumi Arena i Tiranës

Kryeministri Edi Rama ka treguar mëngjesin e sotëm materialet që do të përdoren, për mbulesën e stadiumit “Arena Kombëtare”.

“MIRËMËNGJES dhe me imazhin e “fijeve” të para të qilimit kuqezi që do të mbulojë trupin e Arenës Kombëtare, ju uroj një të dielë të paqtë”, shkruan Rama në diçiturën e fotos.

Kujtojmë se stadiumi pritet të inaugurohet në 11 qershor, në ndeshjen ndaj Moldavisë.