Greqi/ 12-vjeçari shqiptar gjendet i vdekur

Një 12-vjeçar shqiptar ka humbur jetën në rrethana misterioze në Rodos të Greqisë.

I mituri u gjet i vdekur ne zonën detare Zephyros të Rodosit dhe u dërgua me shpejtësi në Spitalin e Përgjithshëm të qytetit, por rikthimi i tij në jetë ka qenë i pamundur.

Autoriteti Qendror i Portit i Rodosit, i cili kryen hetimin paraprak, urdhëroi rrethimin e vendit të ngjarjes.
Pritet autopsia e trupit të viktimës e cila do të përcaktojë shkaqet e vdekjes se 12-vjeçarit shqiptar.