Grida Duma pritet si heroinë / Popullaritet masiv dhe modsti

Grida Duma është një prej figurave femërore më të njohura të Partisë Demokratike. Ditën e djeshme, Duma firmosi dorëheqjen nga posti si deputete e Kuvendit të Shqipërisë.

Ndërsa ditën e sotme, ajo ishte e pranishme në protestën që organizoi opozita. Ajo është një prej grave të politikës, që tërheq vëmendjen dhe bëhet kryefjala e mediave.

Por gjatë ditës së sotme Duma nuk është vënë në qendër të vëmendjes për shkak të veshjeve të saj, apo të ndonjë deklarate të saj.

Ajo po fiton një popullaritet masiv në rritje