Kronika/ Top Channel me kohë të plotë në shërbim të Ramës

Në një garë të ethshme me konkurentin direkt që di ta bëjë shumë mirë këtë punë, Top Channel po i’a kalon edhe Klan në sfidën për ti shërbyer pushtetit. Sot, TV kombëtar ka transmetuar një kronikë për mënyrën se si do të bëhet zëvendësimi i deputetëve të opozitës që dogjën mandatet. Por, pasi dha një deklaratë nga KQZ, dhe përmendi Kokën, Murrizin dhe Hajdarin që nuk i kanë dorzuar mandatet, Topi e titulloi kronikën e tij: “Priten surpriza”. Në fakt as në kronikë, as nga sinkronet nuk dilte askund se do të kishte të tilla, nuk citohej as një burim dhe nuk kishte referim tek asnjë deklaratë. Por kjo nuk e pengoi kronikën e lajmeve të Top-it të bënte propagandën e Ramës sipas të cilëve njerëzit e listës nuk do ti binden Lulit dhe Monikës.