Mezi pres të rikthehem në pushtet për të 4-tën herë

“Këta duan të heqin një qeveri legjitime, po frymëzojnë opozitën gjermane që të rrëzojnë Merkelin dhe të vijnë vetë. I bëj thirrje ministrit Lleshaj që të firmosë urdhrin që efektivët e policisë mos të jenë si civilë, por me uniforma policie dhe të pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme kundër agresivitetit”,- është shprehur Stërkaj.

Deputeti  Socialist zbulon se ka telefonuar Petrit Vasilin që të mos nxisë protestuesit për të sulmuar deputetët.

Sipas Stërkaj, ka qenë Petrit Vasili ai që i ka bërë thirrje protestuesve të sulmojnë deputetët.

“Nuk është normale të bëhen thirrje siç ka bërë Petrit Vasili, bile e mora në telefon po ju them të sinqertë që po qe se i ndodh ndonjë gjë ndonjë deputeti do e kërkojmë tek ai apo tek ndonjë deputet tjetër se nuk i kam ndjekur të gjithë që kërkojnë të sulmohen deputetë që janë përfaqësues të popullit. Kaq kisha”- ka thënë Paulin Stërkaj./ CNA.al