Nuk na plas fare për ndërkombëtarët

Monika Kryemadhi ka rrefuzuar sugjerimet e delegacionit të Parlamentit Europian në Tiranë të cilët apeluan për dialog dhe dënim të dhunës gjatë protestave të organizuara nga opozita.

Kryetarja e LSI-së nënvizon se nuk do të ketë kthim pas dhe se aksioni politik do të vijojë.

Sipas saj, opozita është në drejtimin e duhur dhe se shumë shpejt do të vijnë ditë të bukura për shqiptarët.

“Unë di të them se nuk ka asnjë hap pas. Opozita nuk do të këtë asnjë hap pas. Protestat e 16 shkurtit, 21 shkurtit dhe e djeshmja  treguan se opozita është në rrugën e duhur.. 

Gjëra të bukura do të vijnë për shqiptarët.

Jam e bindur që të gjithë ju gazetarët e terrenit, jeni në rrugën e duhur që e paraqisni opozitën në çdo moment prezent në aktivitetet e saj. 

Faleminderit dhe na falni për gazin helmues të djeshëm që përdori Garda e Republikës kundër qytetarëve dhe kundër jush”, tha Kryemadhi.