Raki dhe benzinë / Shehi: Të enjten zjarrm me façore. Përmysim qeverinë

Pas përfundimit të mbledhjes së kreut të PD, Lulzim Basha me aleatët opozitarë, kreu I LZHK, Dashamir Shehi deklaroi se sulmi i opozitës do të jetë 360 gradë në çdo institucion.

Përsa i përket qendrimit të ndërkombëtarëve për djegien e mandateve, Shehi u shpreh se pocizioni i tyre është klasik dhe tradicional.

‘Ndërkombëtarët kanë marë pozicionin e vetë klasik dhe tradicional. Ne i mirëkuptojmë por kuptojmë që nga pozicioni i sotëm i demokratëve ka një avancim shumë të madh. Kanë filluar ta kuptojnë edhe ata që sa të jete Rama do ketë pak stabilitet dhe shumë drogë. Jemi në rrugën që do i bindim ndërkombëtarët.

Sulmi i opozitës do të jetë 360 gradë.

Në datën 16 mars do të jetë demostratë e madhe, njerëz të llogjikshëm do të reflektojnë mbi momentin e vështirë që po kalon Shqipëria’, tha Shehi.