Salvini: Për të mundur Sorosin duhet ndjekur shembulli i Gjergj Kastriotit me turqit

Ministri i Brendshëm i Italisë, Matteo Salvini ka diskutuar për luftën kundër Xhorxh Sorosit, duke e krahasuar me luftën e Gjergj Kastriot Skëndërbeut ndaj turqve.

Salvini ka akuzuar Sorosin se ka hedhur 18 miliardë euro nëpër vende të ndryshme në Europë dhe në SHBA, kundër të djathtës dhe konservatorëve.

Për ta mposhtur Sorosin ai tha se duhet të ndiqet shembulli se si Gjergj Kastrioti Skënderbeu luftoi perandorinë Osmane.