SONDAZH: Populli do luftë dhe jo marrveshje Basha-Rama

Qytetarët janë përfshirë me anë të një sondazhi në Opinion, për krizën politike që ka përfshirë vendin. Për 2 orë kanë votuar 4 mijë persona, ndërsa pyetja që shtrohej ishte: A duhet të ketë një marrëveshje mes mazhorancës dhe Opozitës, apo secila palë të qëndrojë në pozicionet e veta?

Dhe sipas rezultatit, 3 mijë votues janë të mendimit se palët duhet të rinë në pozicionet e veta, ndërsa 1 mijë janë për një marrëveshje mes opozitës dhe qeverisë.