U tradhëtuan nga PS-PD: Fshati i Elbasanit kërcënon me bojkot në zgjedhjet lokale

500 metra rrugë në fshatin Godolesh Elbasan kanë mbetur si në mesjetë. Asnjë automjet nuk kalon dot duke izoluar kështu banorët nga qyteti. Fëmijët rrezikojnë jetën çdo mëngjes për të shkuar në shkollë.

As Taulant Balla si deputet i zonës por as Lulzim Basha si deputet i Elbasanit kur ishte Ministër i Rrugëve dhe Transportit nuk e mbejti premtimin ndonse u votua 80% në këtë fshat.

Fashatarët ndjehen të tradhtuar dhe s’kanë zgjidhje tjetër veç bojkotit të zgjedhjeve lokale.

opozita.com