137 ditë me radhë, banorët e ‘Astirit’ vijojnë protestën (FOTO)

Banorët e “Astirit” në Tiranë, vijojnë protestën e tyre në ditën e 137, protesta të cilat tashmë janë kthyer në një traditë për të kundërshtuar projektin e “Unazës së Re”, e cila synon prishjen e disa prej banesave të tyre. Si gjithmonë ata kanë bllokuar rrugën madje në shenjë revolte kanë djegur dhe goma. Më herët policia ka shoqëruar ne komisariat disa persona, ndërkohë që mbrëmjen e djeshme ndryshe nga netët e tjera protesta ka qënë e zgjatur në kohë për shkak të forcave të shumta të policisë.