DEPUTETI GREK I LULZIM BASHES ZOTOHET PËR MEDIAT GREKE: RAMA NUK DO SHKATËRROJË DOT MINORITARËT GREKË

Ligoraq karamelo

Ligoraq Karamelo, kandidati i PD në listat e Korçës ka pranuar të bëhet pjesë e parlamentit duke dorëzuar formularin e dekriminalizimit në KQZ.

Deputeti nga Korça, ndërkaq ka dhënë një intervistë në median greke, ‘in.gr’.

“Unë pranova mandatin pasi dua që të kontribuoj për zhvillimin e Shqipërisë drejt BE-së dhe krijimin e një shteti të drejtë e të fortë. Për sa i përket minoritarëve grek, ata të Korçës apo vendeve të tjera, për aq sa varet nga unë, Rama nuk do i shkatërrojë dot’, ka deklaruar Karamelo për median greke.