Armina Mevlani shkëlqen me veshjet e modës në Milano dhe Paris

Ashtu si çdo vit blogerja Armina Mevlani ka qenë e pranishme në Javët e Modës, fillimisht në Milano dhe pastaj në Paris ku ka ndjekur nga afër koleksionet e disa markave të njohura.