Balli Kombëtar sulmon PD: “Na keni tradhtuar dhe prerë në besë 28 vjet”

Balli Kombëtar ka sulmuar ashpër Partinë Demokratike duke i kjtuar asaj që e ka tradhëtuar 28 vjet duke bërë koalicione me komunistët dhe parti anonime.

Ja statusi i plotë i Kreut të Ballit Kombëtar Adriatik Alimadhi

Te dashur Miq,

Sa shume deshire kam qe te behem nje here te vetme ne jeten time tradhetar ndaj partise Demokratike.

Kjo çdo te thote per te kuptuar partia Demokratike qe kur i tradheton me dhjetra apo qindra here te tjeret, pra Ballistet dhe Ballin Kombetar historikisht.