BËJMË SEKS POTHUAJSE ÇDO DITË’, 21-VJEÇARJA SERBE FEJOHET ME 74-VJEÇARIN

Fejesa e një 21-vjeçarje me një 74-vjeçar ka tërhequr vëmendjen e mediave në mbarë botën.

Vajza serbe e quajtur Milijana Bogdanović është shprehur se ka një marrëdhënie të shëndetshme seksuale dhe se është e lumtur me të fejuarin Milojko.

Pavarësisht se fqinjët e tyre në Serbinë lindore e kanë paragjykuar këtë lidhje dhe janë ndjerë të shokuar, duke çifti nuk e ka aspak problem, pasi po planifikojnë të krijojnë familje.

Në dhjetor të vitit të kaluar Milojko iu nënshtrua një operacioni në zemër, por 21-vjeçarja thotë se kjo nuk ka ndikuar në marrëdhënien e tyre.

‘Bëjmë seks pothuajse çdo ditë, nuk e kuptoj se çfarë ka të çuditshme këtu. Por, qëkur Milojko iu nënshtrua operacionit në zemër, më është dashur ta toleroj pak’, është shprehur Milijana Bogdanović.