Buzhala:Ku ndodh që Kryeministri jep 5 intervista në shtetin fqinj?

Ku ndodh, më jepni një lider të botës që jep 5 intervista brenda 1 ditë në një shtet fqinj? Kjo është pyetja që drejtoi gazetari i njohur, drejtor i gazetës “Express”, Berat Buzhala.

I ftuar në emisionin “Open” ai tha se nuk ndodh në asnjë vend të botës, ku Kryeministri “arratiset” 24 orë për të dhënë 5 intervista, duke iu referuar turit mediatik të Ramës në Itali.

Buzhala tha se ai nuk po lobon për imazhin e Shqipërisë por për imazhin e tij personal. Sipas tij, imazhi i Shqipërisë nuk është i prishur, por imazhi i Edi Ramës.

Duke e krahasuar me vendet diktatoriale, Buzhala tha se kur autoritarët gjenden në vështirësi ja vënë fajin opozitës dhe shërbimeve sekrete.