Çadra 2: Berisha kërkon protestë 48 orë pa ndërprerje!

Opozita ka kërkuar 48 orë leje nga Policia e Tiranës për të qendruar në shesh për protestën e cila pritet të fillojë në orën 11:00.

Sipas Ora News, policia nuk ka miratuar kërkesën e opozitës po i ka lënë afat për të protestuar deri në mesnatën në orën 00:00.

Kjo do të jetë prostësa e dytë para kryeministrisë pas asaj të 16 shkurtit ku nuk munguan dhe incidentet.

Mësohet se sot do të angazhohen në terren rreth 1600 efektivë policie.

Plani i masave të marra nga policia për sot janë të njëjta me ato të protestës së 16 shkurtit, ndërsa ka refuzuar kërkesën e PD  kërkesën për të protestuar pa afat.