Çahet opozita / Kujtim Gjuzi pranon mandatin e deputetit. 14 numri i opozitës re

Kryetari i Partisë Konservatore, Kujtim Gjuzi ka publikuar listën e kandidatëve të kësaj partie për kryetar bashkie në zgjedhjet e ardhshme që do të mbahen me datë 30 qershor të këtij viti.

Në këtë listë janë treguar emrat e kandidatëve në disa bashki të vendit të cilët pritet të kandidojnë në zgjedhjet lokale. Gjuzi ka postuar një fotografi në rrjetet sociale ku janë listuar emrat ekandidatëve si dhe bashkitë përkatë përkrah të cilës shkruan “konservatorët të gatshëm për zgjedhjet lokale 2019”