Dashnorja e Genc Pollos sulmon për moral Fleckenstein / (Pensionistja Doris Pack)

Sa herë Partia Demokratike ka ndonjë hall me ndërkombëtarët, nxjerr në skenë Doris Pack. E njohur si e dashura e Genc Pollos, ajo i vjen në ndihmë PD-së. Pensionistja Pack njihet puer shpërthimet e saj skizofrenike.

Këtë radhë ka sulmuar raportuesin për Shqipërinë në Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, pas deklaratave të ashpra të këtij të fundit, ndaj opozitës.

“Knut Fleckenstein, gjykimi i opozitës në Shqipëri për sjellje jodemokratike është hipokrizi, është një thirrje për ndihmë nga BE-ja.

Asnjëherë në vitet e fundit nuk keni kritikuar miqtë socialistë për krimin dhe qeverisjen e korruptuar. Shqiptarët humbën shpresën, po vuajnë dhe lënë vendin.

Kam turp nga ti”, shkruan Pack.