Do befasoheni: Për vdekjen e këtij miliarderi po flet bota

Ai i kishte të gjitha: Paratë me tepri, ishte i pashëm dhe njihte njerëzit më të fuqishëm në botë. Por kishte një problem të vogël në dukje, por që i mori jetën.

Vdekja e një miliarderi ka pushtuar faqet e para të gazetave tabloide.

Ehud Arye Laniado, 65 vjeç, vdiq në një klinikë në Paris. Ai nuk ishte i kënaqur me madhësinë e penisit të tij.

Por teksa i kishin injektuar një substancë për zmadhimin e organit, ai ndërroi jetë në krevatin e operacionit. Një orë tentuan që ta sjellin në jetë mjekët, por ishte e pamundur.

Firma e tij, Mercury Diamonds e dha lajmin në internet: “Ndërroi jetë një tregtar i pazakontë dhe vizionar. Ai jetoi një jetë spektakolare. Do na mungosh me gjithë zemër”.

Miliarderi do varroset në vendlindjen e tij, në Izrael.