Gazetarja e njohur doget Bashën: “Ti s’mund shmallësh luftë në emër të popollit”

Një koment i fortë ky i gazetares dhe aktivistes Edlira Gjoni lidhur me betimin e 4 deputetëve të rinj në sallën e Kuvendit si dhe deklaratave të politikanëve të opozitës nga protesta para Parlamentit.

Me doza të forta sarkastike, Gjoni, shkruan:

“Jam populli!

Në emrin tim, sot u betuan disa deputetë për të cilët nuk kam votuar! Se unë zbatoj ligjin: S’e njoh njeriun, votoj partinë!

Në emrin tim, sot u kërkua gjak e u kërcënua luftë a batare, djegie a shkrumb fare.

Unë hiç, jam në shtëpi! Në arë! Në punë! Në call centre jam! A në humbëtirë, ku më vijnë si fantazma të gjitha thirrjet, betimet e kërcënimet që vijnë në emrin tim!

Fytkapur jam e me sytë që po dalin nga vendi, shoh si nëpër mjegull shpëtimtaren që flet në emrin tim!”