Ja si të lexoni mesazhin në Whatsapp pa e bërë “seen”

Të gjithë përdoruesit e iPhone do të arrijnë të shohin fshehurazi disa mesazhe, por pa e lënë “seen”.

Një mënyrë e thjeshtë për të mos lejuar dërguesin që të kuptojë se keni parë mesazhin është metoda “Airplane Mode”.

Pjesa më e madhe e modeleve të reja iPhone kanë opsionin Touch 3D. Ekrani ka një shtresë shtesë të ndjeshmërisë së kontaktit në të, kështu që duke shtypur fort në ekran, mund të sjellni opsione të reja.

Nëse klikoni në një bisedë në rrjetin gjigand të mesazheve WhatsApp, do të shkoni direkt në mesazhet.

Por nëse bëni një shtypje më të fortë dhe e mbani gishtin në bisedën që dëshironi të shikoni, do arrini të lexoni të gjithë bisedën.