Kamzalinjtë pushtojnë fushën dhe plagosin arbitrat: “Tokë e xanun”

Në ditën e sotme është luajtur ndeshja mes Kamzës dhe Laçit që ka përfunduar me rezultatin 1-1.

Miqtë në fund të ndeshjes shënuan me një penallti të akorduar nga arbitri kryesor Eldorian Hamiti.

Mirëpo, sapo ka përfunduar ndeshja, tifozë të Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin.