Lamtumirë Monika Kryemadhi / Edhe 3 deputet të tjerë bashkohen me Rudina Hajdarin

Tre kandidatë të tjerë nga PD dhe LSi kanë dorëzuar sot formularët e Dekriminalizimit në Komisioni Qendror të Zgjedhjeve.

Mësohet se nga rradhët e LSI është kandidatja Ediola Braha dhe Elda Hoti të cilat kanë dorëzuar formularet e tyre duke bërë kështu një hap për marrjen e mandateve e lëna nga ish-deputetët e opozitës.

Gjithashtu, Ligoraq Karamelo nga Partia Demokratike ka dorëzuar formularin e tij të dekriminalizmit pranë KQZ.

Kujtojmë që dje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve,  miratoi dhënien e mandateve për 4 kandidatët e LSI për plotësimin e vakancës së njoftuar nga Kuvendi i Shqipërisë, pas dorëheqjes nga mandati i deputetëve të opozitës.