Lidhjet e padukshme të Eni Çobanit në Kosovë!

Javët e fundit kemi vënë re që juristja e njohur, Eni Çobani dhe politikania shqiptare, Edita Tahiri shoqërohen shpesh me njëra tjetrën.

Ndonëse menduam se ishte thjesht një miqësi mes të dyjave që i lidh fusha e politikës dhe jurisprudencës, jemi gabuar.

Të ftuara mbrëmjes e sotme, në Soiree me Jonida Shehun, dy emrat e njohur kanë treguar se jo vetëm që janë shoqe, por edhe kushërira.

Këtë e ka treguar ish-ministrja e Jashtme e Kosovës, Tahiri, e cila u shpreh se me Eni Çobanin kanë lidhje familjare.

‘Unë jam me rrënjë prej Kukësi sepse kam nënën nga këtej. Madje, kur po kërkonim me Enin trungun familjar vumë re se ishim të aftërta. Jemi kushërira!’, ka treguar Edita.