Monika ngelet vetëm / LSI drejt shkrirjes totale

Në një takim me strukurat e LSI, Monika Kryemadhi ka paralajmëruar të gjithë ata kandidatë të LSI që presin të bëjnë betimin si deputet në Kuvend, se një gjë e tillë nuk do të falet. Deri tani ka 12 konfirmime largimesh nga LSI duke hyrë në parlament.

Në fjalën e saj kryemadhi tha se të gjithë ata që këkrojnë të përdorin logon dhe simbolet e LSI, të jenë të kujdesshëm, pasi ato janë të pacenueshme. Rreth Monika Kryemadhit kanë mbetur vetëm disa gjimnaziste dhe janë larguar gjithë elita e partisë.

“Ne e dimë të gjithë ata që kërkojnë të përdorin emrin dhe simbolin e LSI të jenë të kujdeshëm, se s’ka për t’jua falur asnjë LSI. LSI dhe flamuri LSI janë simbole të pacenueshme.

Tradhëtinë të gjithë e përdorin, por tradhtarin asnjë nuk e do”, deklaroi Kryemadhi.