“Na turpërove, si je katandisur kështu?”, Bleona nuk ia përton komentuesit: O hajdar…

Bleona Qerreti është pjesë e një seriali të ri në SHtetet e Bashkuara të Amerikës, “Paper Empire” dhe këtë e ka bërë të ditur vetë me një foto të postuar nga xhirimet e serialit.

Por mes komentuesve ka pasur edhe nga ata që e kanë kritikuar. “Pse je katandisur kështu, nuk e shikon atë shoqen si është veshur? Pse na turpëron si Shqipëri?”.

Por Bleona nuk ia ka përtuar, duke iu përgjigjur mjaft ashpër: O ti hajdar, na fal që ‘të turpërova’, po unë jam me veshjen e filmit se jam me xhirime, kurse ajo ‘shoqja ‘, është një nga asistentet e produksionit në film-teknikisht personi që më sjell kafenë. Po pse harxhoj frymën unë me ty dhe nuk ta bëj bllok ashtu siç e meriton ti ‘nona e moralit’, atë nuk e kuptoj”.