Ndihmoni edhe ju!

Karrige me rrota niveli i ndërmjetëm sipas vleresimit të doktorit:

  1. Alesia Kampula-Vuan nga paraliza cerebrale.

 

  1. Donald Pali-11 vjeç nuk mund te levize, te ece apo te flase

 

  1. Emanuel Omeri-5 vjeç-Vuan nga encefalopatia dhe paraliza e gjymtyrëve të poshtme

 

  1. Klisiana Alliu-15 vjeç- diagnostifikuar me epilepsi. Nuk mund te ecë dhe të flasë

 

  1. Oligerta Belba-14 vjeç-Ka zhvillim të vonuar. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

 

  1. Sara Polisi -7 vjeçe vuan nga encefalopatia dhe epilepsia.

 

  1. Daniel Skura-13 vjeç- ka zhvillim të vonuar. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

 

Karrige me rrota niveli bazë:

 

  1. Klajdi Alliu-12 vjeç I diagnostifikuar me Paraplegji.

 

  1. Alberto Saraci-8 vjeç Distrofi muskulare

 

Shenim : Per femijet Alesia Kampula; Donald Pali; Sara Polisi; Daniel Skura qe kane nevoje per karrige te ndermjetme nese eshte e pamundur per tu gjetur mund te perdorin dhe karrige me rrota te nivelit baze.

 

 

Donika Qelemeni | Project Manager _ “Tungjatjeta …Jete ” | World Vision Albania

Office Phone: +355 4 2419601 | Cell Phone: 0689044227 | Email: donika_qelemeni@wvi.org | Skype name: donikaqelemeni

| Main office address: Rruga Skenderbej, Ndertesa Gurten, Kati 2, Tirana, Albania | 

| Mailing address: World Vision Albania, P.O. Box 1725, Tirana, Albania |

World Vision | Our vision for every child, life in all its fullness; Our prayer for every heart, the will to make it so |

World Vision is a Christian humanitarian organization dedicated to working with children, families, and their communities worldwide to reach their full potential by tackling the causes of poverty and injustice.