NISIN PËRPLASJET PARA PARLAMENTIT, PROTESTUESIT HEDHIN TYMUSE DREJT POLICISË

Kanë nisur në këto momente incidentet te protesta para Parlamentit.

Teksa ish deputetët e opozitë mbajnë fjalën, protestusit kanë nisur të hedhin tymuese dhe sende të tjera drejt forcave të policisë.