PRESIDENTI I PE BËN DEKLARATËN BOMBË PËR SHQIPËRINË: SITUATË TEJET E RREZIKSHME, KA NISUR NJË LUFTË CIVILE

Antonio Tajani, President i PE

Presidenti i Parlamentit Europian Antonio Tajani, ka bërë një deklaratë ‘bombë’ për Shqipërinë duke pohuar se këtu është krijuar një situatë tejet e rrezikshme dhe se ka nisur një luftë civile mes qeverisë e opozitës, e cila mund të jetë shkatërrimtare për ekonominë Shqiptare.

Këto komente, Antoni Tajani i bëri në kuadër të një vizite në SHBA, gjatë të cilës ai qëndroi edhe në selinë e Kombeve të Bashkuara në New York.

“Kjo situatë është shumë e vështirë. është “luftë civile” midis qeverisë dhe opozitës. Kjo është shumë e rrezikshme për stabilitetin dhe ekonominë shqiptare”, tha Tajani.